Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista

Perinteinen Kauraan talviretki tehtään lauantaina 11.3.
Hernesoppa laitetaan lämpiämään puolelta päivin. Jäätilanne vaikuttaa lupaaalta. Saareen on hyvä ottaa makkarat mukaan nuotiotulille ja muutakin omaa evästä hernesopan lisäksiki omon iletymyksen mukaan. Tervetuloa  rupattelmaan ja nauttimaa keväisestä järvimiljöön luonnosta!

Seuramme sääntömääräinen kevätkokous pidetään Cantina Pannuhuoneella 14. maaliskuuta alkaen kello 18:00. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Kokouksen lopuksi seurustelua ja veneilykauden suunnittelua iltapalan merekissä. Jäsenet ovat tervetulleita!.


Suomenlinnassa tutustuminen Viaporin Telakkaan toukokuussa onnistui hyvin. Tälle keväälle on suunnittela myös jokin reissu, josta tälle sivulle ilmestyy tiedot, kunhan suunnitelma saadaan toteuksen asteelle.


kurssi

Loppukevään pimeinä iltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.