Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista

Rannikkolaivurikurssi pidetään ja ensimmäinen oppitunti on 7.1., jolloin vielä voi ilmoittautua kurssille.

Suomen Navigaatioliiton järjestämä ylimääräinen tentti pidetään myös Hämeenlinnassa 8.2.2019 Karialan Lukiossa, kuten kurssitkin. Ilmoittautuminen tenttiin (saaristo tai rannikko) on tehtävä viimeistään 16.1.2019: ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi

Pimeät yöt tarjoavat mahdollisuuden tähtien katseluun. Taivaan tapahtumia on myös  mielenkiintoista seurata vaikkapa Ursan sivuilta löytyvällä tiedolla. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Toistaiseksi meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 77 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoittetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.