Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista


Seuran sääntömääräinen syyskokos on pidetty ja ensi vuoden toimihenkilöt valittu sekä toimintasuunnitelma tehty.

Saaristomerenkulun kurssi on pidetty ja tentti on 10.12., katso kurssit - saaristomerenkulku.

Tammikuussa pidämme Veneilyillan, kertoillen sanoin ja kuvin reissuistamme. Tarkemmat tiedot ilmestyvät tähän vuoden alussa.

Käytännön veneilytaidon kurssi tullaan pitämään toukokuussa 2022,  kiinnostuneet voivat jo ilmoitella osallistumisestaan.
ilmoittautumiset (at)hmlnavigaatioseura.fi

Iltojen pimetessä voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 87 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.