Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista

Menemme Elomessuille Pullerin kentälle 6.-7.8. Mukaan toivomme talkoolaisia osastolllemme päivystämään ja kertomaan seurastamme. Tärkeätä on saada myös tuuraajia kokopäivästen konkareidemme lepohetkiin. Messut ovat auki lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina 10-16, jonka jälkeen alkaa osaston purkamisen talkoot. Talkoolaisten työvuorot voivat olla pari tuntia. Kerro mahdollisuudestasi tulla mukaan ja sopiva ajankohta.
imoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi


Suomenlinnassa tutustuminen Viaporin Telakkaan onnistui hyvin, mukana oli 27 aikuista ja kuusi lasta. Koko porukka kokoontui yhteiselle lounaalle.

kurssi

Loppukesän iltoina voi vielä tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.