Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista


Pidämme Käytännön veneilytaito - tilaisuuden Kumppanuustalolla  
5.-6.6. kello 17:30-19:30. Jos olet aloittelemassa veneilyä tai kokeneenakin koet mukavaksi keskustella veneilyyn liittyvistä asioista tervetuoloa mukaan. Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittautumiset joukkoon: ilmoittautumiset@hmlnavigaatioseura.fi

**************************************************

Kevätreissumme meni mukavasti, mukana oli 28 henkilöä. Marinon tehtaalla käynti oli mielenkiintoin samoin Kuggomin vierailu puuveneprojekteineen, joilla ylläpidetään veneenrakennuksen osaamista ja tarjotaan mahdollisuus rakentaa itselleen vene.

Seuramme sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Cantina Pannuhuoneella 14. maaliskuuta. Kokouksessa oli läsnä toista kymmentä  jäsentä.


Kevään ja kesän iltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseenhallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.