Lauantaina 27.7. vietämme seuran 45 vuotisjuhlapäivää Kauraassa.
Tilaisuus alkaa puolelta päivin. Tarkemmin ohjelmasta kerromme myöhemmin kesällä. Kalenteriin jo nyt merkkipävä muistiin ja varaukseksi.
Samalla meillä Kauraan juhlavuosi 30 vuotta.

Elokuun 10. - 11. päivinä olemme Elomessuilla omalla osastolla. Tervetuloa käymään ja myös avustamaan seuramme teltalle. Muutaman tunnin työvuoro autaa meitä merkittäväksi. Ilmoita tulostatasi ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi

Veneiden vuosikatsastukset ovat meneillään. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä etenkin jos tänä vuonna on tehtävä runko- ja peruskatsastus. Runkokatsastus tehdään telakoituneelle veneelle. ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Toukokuun alussa lähetettin sähköpostiviesti kippareille katsatuksen ajan sopimisesta, mutta ehdotuksia otetaan vastaan jmyös edellä olevaan osoitteesaan.

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Piparkakkutalossa 20.3.2019. Kokouksen alussa kommodori Hessu Rantanen ojensi Kalervo Jussilalle Suomen Navigaatioliiton Liittohallituksen myöntämän hopeisen ansiomerkin pitkäaikaisesta opetustyöstä ja aktiivisesta navigointiharrastuksen edistämisestä.

Vaikka yöt eivät olekaan nyt pimeitä, taivaankappaleiden liikettä on jännä seurata. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Toistaiseksi meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 83 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.