Ajankohtaista

Käytännön veneilytaidon kurssi Pidetää Kumppanuustalolla (Auditorio) 1. ja 2. kesäkuuta 2022 klo 17- 19:30. Tilaisuuteen, joka koostuu myös keskusteluista ei ainoastaan luennointia, toivotaan ilmoittautumisia viimeistään perjantaina 27.5. ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Tiedote tillaisuuden sisällöstä löytyy tästä.


Suomenlinnassa tutustuminen Viaporin Telakkaan onnistui hyvin, mukana oli 27 aikuista ja kuusi lasta. Koko porukka kokoontui yhteiselle lounaalle.

kurssi

Kevään iltoina voi vielä tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.