Ajankohtaista

Huhtikuun 27. päivänä lauantaina menemme Turkuun tutustumaan Merimuseoon, Forum Marinumiin ja museolaiva S/S Boreen ja lisäksi tutustumme Kuunari Amazonellaan. Museossa on opastetu kierros.
Lähtö Wetterin edestä 9:00 ja paluu illalla noin puoli kuusi. Matkan hinta kaikkineen on 35 €. Olemme kutsuneet myös muiden veneilyseurojen väkeä mukaan yhteiselle reissullemme. Ilmoittautumiset:  ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Reissun tarkempia tietoja löytyy tästä.

Veneiden vuosikatsastukset alkavat toukokuun puolen välin paikkeilla. Nyt kannattaa otta yhteyttä etenkin jos tänä vuonna on tehtävä runko- ja peruskatsastus. Runkokatsastus tehdään telakoituneelle veneelle. ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Toukokuun alkupuolella tulee viesti kippareille katsatuksen ajan sopimisesta, mutta ehdotuksia otetaan vastaan jo nyt edellä olevaan osoitteesaan.

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Piparkakkutalossa 20.3.2019. Kokouksen alussa kommodori Hessu Rantanen ojensi Kalervo Jussilalle Suomen Navigaatioliiton Liittohallituksen myöntämän hopeisen ansiomerkin pitkäaikaisesta opetustyöstä ja aktiivisesta navigointiharrastuksen edistämisestä.

Vaikka yöt eivät olekaan nyt pimeitä, taivaankappaleiden liikettä on jännä seurata. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Toistaiseksi meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 77 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.