Ajankohtaista


Vietämme elokuun iloisten tulien päivää ja iltaa, Venetsialaisia, Kauraan saaressa lauantaina 26.8. Tapahtuma alkaa puolenpäivän paikkeilla. Lohisoppaa nautitaan yhdessä kello 13, mutta illanviettoon grillille on hyvä ottaa omia eväitä. 

Tapahtumaan tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 21.8. Ilkalle 050-549 8427 tai sähköpostilla Ilkka.nieminen54@gmail.com

Tervetuloa elokuiseen kokoontumiseemme!


**************************************************

Pimenevinä loppukesän iltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseenhallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.