Ajankohtaista*****************************************************

Teemme KEVÄTRETKEN lauantaina 20.4.

Lähtö bussilla Wetterhoffinkatu 2 klo 8.30 ja paluu samaan paikkaan noin klo 17.

Retkemme kohde on Turun Ruissalon Telakka, jossa on opastettu kierros. Vietämme yhteisen oma kustanteisen lounashetken telakalla olevassa ravintolassa Tenlénissä.

Reissun hinta on 30 €/hlö. Mukaan mahtuu 50 henkeä. Retki on avoin, pyydä siis vaikka ystäväsi mukaan! Sitovat ilmoittautumiset 13.4. mennessä Jouni Rättyä puh. 040 725 5440 tai jouni.rattya@hotmail.com.

*********************************************


Kevät-iltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseenhallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.