Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Kauraan tukikohta

Eteläisellä Vanajalla olevassa Kauraan saaressa sijaitsee tukikohtamme, jossa on laituri, pieni sauna, puucee ja nuotiopaikka. Tukikohta on vapaasti käytettävissä jäsenillemme. Huolehdimme jokainen siisteydestä ja saunapuiden pilkkomisesta. Keräämme irtopuita ja risuja makkaranuotioomme. Saari pidetään luonnon- mukaisena hyvän retkeilijän tavoin. Saaren roskikset ovat kunkin omassa veneessä, olemme itse vastuussa tukikohtamme kunnosta.

Erityisesti olemme kiitollisia maanomistajan myötämielisyydellä tarjoamasta mahdollisuudestamme viettää kesäisiä ja talvisia hetkiä hämäläisen vesistön saaressa.  

Merkitsemme päiväkirjaan käyntimme ja mielellään kirjoitamme huomioita tukikohdan kunnosta, ympäristöstä ja tietysti säästä ja tekemisistämme.

Kesäisin järjestämme Kauraaseen joitakin yhteisiä tapahtumia, joiden lähestyessä näiltä sivuilta löytyy tarkempia tietoja. Toivomme myös jäsentemme innostuvan omaehtoiseen tapahtumien järjestämiseen. Niistä on hyvä ilmoittaa yhteystiedoissa olevalla sähköpostilla meille, niin voimme lähettää jäsentiedotteen tapahtumasta.

Kauraan saari löytyy yllättäen myös bittiavaruudesta.

Kun Kauraa on ollut käytössämme 30 vuotta, seuran 45-juhlavuoden ohella vietimme Kauraan juhlavuotta 2019.


Alavalikko