Rannikkomerenkulku

• Rannikkomerenkulun kurssi alkaa tammikuussa 13.1.2020 kello 17:30 ilmoittautumisella ja oppimateriaalien tilauksilla sekä lyhyellä kertauksella. Ennakkoon ilmoittautuminen on myös varsin suotavaa viimeistään 8.1.2020 osoitteeseen ilmoittautumiset@hmlnavigaatiseura.fi
           kurssin opetusohjelma (2019) löytyy tästä.
  • Kurssi keskeytettiin 16.3. ja loput tunnit pidetään elokuun lopulta syskuun alkupuolelle tenttiin asti 25.9..
  • Oppitunnit pidetään Kaurialan Lukiossa, Erottajakatu 5, Hämeenlinna. Sisäänkäynti Parolantien pihan puolelta.
  • tentti: Suomen Navigaatioliitton tentti pidetään 25.9.2020  kello 18:00 - 22:00. Tentin läpäisseet saavat rannikkolaivurin arvon.

Kurssilla käytetään Suomen Navigaatioliiton julkaisemaa oppikirjaa, Veneilijän Merenkulkuoppi II, Rannikkonavigointi 8. painos.

Välitämme Suomen Navigaatioliiton laivuri-tunnuksia:
* Laivuriviiri, jota laivuri voi pitää veneessään 27 €
* Kokardi 22 €
* Puseromerkki 14 €

Tuotteiden hinnat löytyvät Suomen Navigaatioliiton sivuilta.