Saaristomerenkulku

• sisältö: meriliikenteen säännöt, kartan käyttäminen, paikanmääritys
  • Kurssi alkaa 9.9.2019 klo 17:30, jolloin osallistujat voivat tehdä tilaukset tarvittavasta kurssimateriaalista ja käydään läpi kurssin sisältöä, kurssin ensimminen opetustunti on 23.9.2019 klo 17:30
  • Kurssille haluavat voivat ilmoittautua viimeistään perjantaina 30.8.2019 osoitteessa:
    ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi, tai puhelimella Rantanen 045-126 8201.
  • Kurssi pidetään Kaurialan Lukiossa, Erottajakatu 5, Hämeenlinna. Sisäänkäynti Parolantien pihan puolelta.
  • oppitunnit ovat syyslukukauden ajan 11 kertaa maanantaisin klo 17:30
  • maksut: kurssimaksu 80 € + oppikirja ja harjoituskartta noin 40 € sekä suositeltavat välineet noin 35 €. Kurssimaksu ja tarviketilaukset seura laskuttaa, kun toimitukset on tehty.
  • tentti: Suomen Navigaatioliitto järjestää 13.12.2019 klo 18:00 - 22:00, jonka läpäisseet saavat saaristolaivurin arvon. Tenttitilaisuus on kurssipaikalla samassa tilassa kuin kurssin oppitunnit.
Kurssin ohjelma löytyy tästä.

Lainsäädäntöön liittyviä kysymyksiä ja vastauksia aikaisemmista tenteistä löytyy tästä linkistä. Niihin on hyvä tutustua tenttiin valmistautuessa.

Välitämme Suomen Navigaatioliiton laivuri-arvon tunnuksia:
* Laivuriviiri, jota laivuri voi pitää veneessään
* Kokardi
* Puseromerkki