Veneilyjaosto

Veneiden katsastus aloitetaan toukokuun puolessa välissä ja siitä viikolle 24 kesäkuussa. Mikäli haluat katsastaa veneesi ota yhteyttä ja kerro missä veneesi voidaan katsastaa sekä toivottu ajankohtaja katsastukseen. ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Lisäksi ne jotka eivät vielä ole veneilyjaoston jäseniä, laita viestiä samaan osoitteeseen:
ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi
Muussakin katsastukseen liittyvissä kysymyksissä, tarvikeista yms voi ottaa yhteyttä tuolla osoitteella.

Veneilyjaostoon voivat liittyä kaikki seuran jäsenet. Veneilyjaosto kuuluu Suomen Purjehtija ja Veneilyliittoon, SPV. Jaoksen jäsenet voivat rekisteröidä veneensä seuran venerekisteriin ja katsastettuna SPV:n venerekisteriin.  Vain katsastetuilla ja rekisteröidyillä veneillä on oikeus käyttää seuran omaa veneilyn perälippua. Seuran jäsenviiriä voidaan käyttää kaikissa aluksissa.

Veneilyjaoston jäsenmaksu  on 13 € seuran jäsenmaksun lisäksi ja se sisältää SPV:n Nautic-lehden.

Aluksen perälippu

Jäsenviiri