Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista

Veneiden katsastukset alkavat ja päättyvät viikolla 24. Katsatuksia tehdään maanataista torstaihin. Venejaston rekisterissä olevien veneiden kippareille lähetetään yhteyshenkilöiden tiedot sähköpostilla lähiaikoina.

Käytännön veneilytaidon kurssi pyritään pitämään toukokuun lopussa. Tarkempia tietoja tulee tänän toukokuun aikana.

Sääntömääräinen kevätkokous odottaa parempia aikoja.  Hallitus päätti käyttää poikkeuslain suomaa mahdollisuutta siirtää kokousta ja toteuttaa se etänä tai mieluiten kokoontumisrajoitusten kevennyttyä aivan perinteisesti ravintolassa. Kokouksesta tulee jäsenille kutsu ja siitä ilmoitetaan tässäkin.

Viime huhtikuinen tutustuminen Suomeenlinnaan ja siellä Viaporin telakkaan jouduttiin perumaan. Näyttää edelleen siltä, ettemme kevään aikana pääse lähtemään. Emme asiaa unkha!

Iltojen valjetessa on vielä hienoa katsella taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 87 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.