Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista


Veneiden katsastukset aloitetaan toukokuussa. Kippareille lähtetään tarkemmat tiedot menettelyistä ja katsastajan yhteystiedot katsastuksen sopimiseksi. Koronatilanteen vuoksi katsastukset tehdään etänä ja peruskatsastukset siirretään joko syksyyn tai ensi kevääseen.

Suomen Navigaatioliitto perui kevään tenttitilaisuudet ja siirsi ne pidettäväksi 25.9.
Tämän ja vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi keskeytimme kevään kurssit 16.3. ja tulemme pitämään loput oppitunnit elokuun lopulta tenttiin asti. Niistä ilmoitetaan kurssilaisille.

Seuramme suunnittelema Kokemäenjoen veneilyseurojen kokous Vanajavesikeskuksessa lauantaina 4.4. peruttiin vallitsevan epdemian vuoksi.

Huhtikuinen tutustuminen Suomeenlinnaan ja siellä Viaporin telakkaan siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kesäaikanakin on hienoa katsella taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Meillä on käytettävissä s-postiosoitteita 87 % jäsenistön osoiteriveistä. Voisi olla enemmänkin! Sähköisellä viestinnällä voimme kertoa enemmän seuran tapahtumista.

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.