Saaristomerenkulku

• sisältö: meriliikenteen säännöt, kartan käyttäminen, paikanmääritys
  • Kurssi alkaa 3.9.2018 klo 17:30, jolloin osallistujat voivat tehdä tilaukset tarvittavasta kurssimateriaalista ja käydään läpi kurssin sisältöä, kurssin ensimminen opetustunti on 17.9.2018 klo 17:30
  • Kurssille haluavat voivat ilmoittautua osoitteessa:
    ilmoittautumiset(at)hmlnavigaatioseura.fi, tai puhelimella Rantanen 045-126 8201.
  • Kurssi pidetään Kaurialan Lukiossa, Erottajakatu 5, Hämeenlinna. Sisäänkäynti Parolantien pihan puolelta.
  • oppitunnit ovat syyslukukauden ajan 11 kertaa maanantaisin klo 17:30
  • maksut: kurssimaksu 80 € + oppikirja ja harjoituskartta noin 40 € sekä suositeltavat välineet noin 35 €
  • tentti: Suomen Navigaatioliitto järjestää 14.12.2018 klo 18:00 - 22:00, jonka läpäisseet saavat saaristolaivurin arvon. Tenttitilaisuus on kurssipaikalla samassa tilassa kuin kurssin oppitunnit.
Kurssin ohjelma löytyy tästä.

Lainsäädäntöön liittyviä kysymyksiä ja vastauksia aikaisemmista tenteistä löytyy tästä linkistä ja lisää tästä. Niihin on hyvä tutustua tenttiin valmistautuessa. Saman aiheen koulutusmateriaali löytyy tästä.

Välitämme Suomen Navigaatioliiton laivuri-arvon tunnuksia:
* Laivuriviiri, jota laivuri voi pitää veneessään
* Kokardi
* Puseromerkki

Tuotteiden hinnat löytyvät Suomen Navigaatioliiton sivuilta.

Alavalikko